آشپزی, غذا, مقالات

پودر سیب زمینی بهترین لعاب دهندگی در غذا

پودر سیب زمینی

پودر سیب زمینی بهترین لعاب دهنده برای انواع غذاهای ایرانی، خورشت ها، کنسروها، صبحانه های خوشمزه می تواند باشد.
چرا پودر سیب زمینی وقتی سیب زمینی تازه همیشه در آشپزخانه موجود هست ؟
سیب زمینی مدت زمان حداقل نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه نیاز دارد تا پخته شود و بعد له کرده به غذای مورد نظر اضافه کنید، مجدد مقداری صبر نمایید تا غذا جا بیفتد.
پودر آماده سیب زمینی به شما کمک می کند سریع غذای خود را آماده کرده و نیاز به ماندن پای اجاق برای تایم زیادی نباشید و پاسخگوی معده خود و دیگر اعضای خانواده خود باشید.
خصوصا مادران و خانم های که شاغل هستند و یا به جهت داشتن مشغله ی کاری در بعضی مواقع، نیازمند این هستند تا غذای مقوی اما با صرف زمان کمتر آماده کنند.
نتیجه میگیریم پودرهای میوه از جمله سیب زمینی در مواقع خاص همراه دست پخت شما خواهد شد تا رضایت خانواده و مهمتر خودتان را در کمتر از چند دقیقه فراهم نمایید.

با پودر سیب زمینی چی بپزم؟

با پودر سیب زمینی  که خرید کردیم چه چیزی می توانیم بپزیم یا برای چه مواردی پودر سیب زمینی رو اضافه کنیم؟
با من همراه باشید تا ببینیم با این پودر چه کارهای را میشه انجام داد، پیشنهاد می کنم اول تو ذهمنون مرور کنیم سیب زمینی برای کدوم غذاها به عنوان لعاب دهنده استفاده می کنیم.
بله درسته؛ سوپ، عدسی های محلی، خورشت های مخصوص و حتی برای برخی آش های سنتی هم کاربرد داره.
تا اینجا فهمیدیم که به جای سیب زمینی خام در صورت مهم بودن زمان پودر سیب زمینی را اضافه کنیم غذامون لعاب می گیره.
می دونستید برای خمیر پیتزا و نون های خانگی می تونید آرد سیب زمینی بزنید کلی قوام دهنده ی خوبی برای خمیر هست؟
تازه برای یه سری فست فود ها، فینگر فودها و غذاهای ایتالیایی نیز برخی سرآشپزها هم این پودر رو استفاده می کنند؛ حالا نوبت شماست تا این پودر سیب زمینی را تست کنید و برای ما تجربه اتون را به اشتراک بذارید.

پودر سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *