روغن طعم دار با پودر پاپریکا درست کن
پاپریکا یک ادویه پودری بوده و منشا آن، آمریکای جنوبی است؛ اما با گذشت زمان به مجارستان، اسپانیا، ترکیه و آمریکا گسترش یافت. در زمانهای گذشته به این ادویه نمک سرخ هندی میگفتند. در آشپزی، برای تهیه روغن پاپریکا و سایر غذاهای خوشمزه همه جا از آن استفاده میشد و برخی از افراد خواص واقعا معجزهآسایی را به ادویهها نسبت دادهاند.
تهیه پاپریکا بر پایه فلفل قرمز است. طعم ادویه به تنوع آن بستگی دارد. فلفل قبل از پودر شدن خشک میشود. در عین حال، خواص مفید آن به طور کامل حفظ میشود. پاپریکا تقریباً برای تهیه هر غذای قابل استفاده است. اما بیش تر اوقات این چاشنی به گوشت، سوپ و پیتزا اضافه میشود. یکی از مواردی که در آن از پودر پاپریکا استفاده میشود، طعمدار کردن روغن است. اما چگونه میتوان با پودر پاپریکا روغن طعمدار تهیه کرد؟ برای پاسخ به این سوال همراه ما باشید.
روغن طعم دار با پودر پاپریکا چگونه تهیه میشود؟
اگر طعم پاپریکا را دوست دارید، روغن پاپریکا را برای غذاهای شما توصیه میکنیم. اسپانیا یکی از تولیدکنندگان برتر پاپریکا است. پاپریکایی که در اسپانیا کشت میشود، معمولا ملایم تر از پاپریکایی است که در مناطق گرمسیری کشت میشود. اگر طعم تند و غنی را دوست دارید، میتوانید از پاپریکا که در مناطق گرمسیریتر کشت میشود استفاده کنید، اما اگر میخواهید پاپریکای شیرینتر و ملایمتری داشته باشید، پاپریکا اسپانیایی برای شما مناسب است.
با استفاده از روغن زیتون میتوانید یک روغن پاپریکا خوشمزه درست کنید که برای بسیاری از غذاها قابل استفاده است. روغن پاپریکا را میتوان به عنوان سس سالاد استفاده کرد؛ همچنین میتوان از آن در آشپزی نیز استفاده کرد. خودتان این دستورالعمل ساده را امتحان کنید و تمام روشهای خوشمزه روغن پاپریکا را امتحان نمایید تا بتوانید وعدههای غذایی متفاوتی را تجربه کنید!
تهیه روغن طعم دار با پودر پاپریکا
فلفل پاپریکا، یک نوع روغن مانند روغن زیتون و سیر را با هم ترکیب کنید و مطمئن شوید که ترکیب به خوبی حل شود. ترکیب مورد نظر را در ماهیتابه کوچکی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد.
روغن زیتون دم کرده پاپریکا یک چاشنی عالی برای طعمدار کردن سوپ، استیک یا سالاد است. این روغن برای هر جایی که بخواهید طعم دودی و تند پاپریکا را در غذا داشته باشید، بسیار کارآمد و فوقالعاده است.
به جای پرداخت هزینه اضافی برای بستهبندی، میتوانید از روغن زیتون مورد علاقه خود با طعم لذیذ استفاده کنید، آن را روی شعله ملایم گاز گرم کنید و با ادویه مورد نظر خود مخلوط نمایید.
چاشنی پاپریکا چگونه تهیه می شود؟
برای این که یک ادویه خوش طعم به سفره شما برسد، از کاشت تا تولید راه زیادی در پیش دارد. در ابتدا، فلفل دلمهای را تا رسیدن کامل پرورش میدهند، به طوری که به رنگ قرمز پر رنگ در میآیند. میوههای فلفل جمعآوری شده و برای خشک شدن به کارخانهها فرستاده میشوند .درجه تندی با افزودن دانهها و پارتیشنهای سبزیجات تنظیم میشود؛ زیرا آنها حاوی کپسایسین هستند (کپسایسین یک ماده کریستالی است که طعم سوزاندن میدهد). میوههای فلفل کاملاً خشک میشوند و بخش قابل توجهی از جرم اصلی خود را از دست میدهند و تنها پس از آن به پودر تبدیل میشوند. میتوانید با خرد کردن و خشک کردن فلفل دلمهای در فر یا در زیر نور آفتاب، چاشنی خود را درست کنید.
نتیجه گیری
همان طور که گفته شد، پاپریکا یکی از پرمصرفترین ادویهها در جهان است و محبوبیت آن در سالهای اخیر رو به افزایش بوده. همچنین یک طعمدهنده پودری قرمز رنگ است که در غذاهای مجارستانی (جایی که نام این ادویه از آن گرفته شده است) و اسپانیایی بسیار استفاده میشود؛ اما منشا آن قاره آمریکا (مکزیک و آمریکای مرکزی) است. زمانی که این ادویه و روغن به درستی استفاده شود، فواید قابل توجهی برای سلامتی دارد.