پودر میوه
خانه / پودر انجیر / پودر انجیر خشک درجه یک برای صادرات به اروپا

پودر انجیر خشک درجه یک برای صادرات به اروپا

پودر انجیر خشک درجه یک برای صادرات به اروپا

پودر انجیر خشک مرغوب و با کیفیت از نوع ایرانی و مخصوص مناطق استان فارس و مازنداران گزینه ی موفق در صادرات به کشورهای مختلف چون اروپا می باشد
تجار در زمینه میوه های تازه از اهمیت و جایگاه انجیر استهبان کاملا آگاه بوده و برای همین صادرات خوبی برای تازه انجیر در جریان است و جز رتبه اول جهانی هستیم.
فراورده های مختلف انجیر از جمله انجیر خشک در حوزه صادراتی فعال بوده و اکنون مجموعه ی پودر میوه با عرضه پودرشده ی اعلا انجیر درصدد ورود به بازارهای جهانی است.
انجیر انواع مختلف برداشت می شود که هر کدام نیز می تواند پودر خاص خود را داشته باشد، خصوصا انجیر کال برای غذا و گوشت عالی است.
نوع های دیگر پودر انجیر در صنایع شکلات و شیرینی، خوراکی و غذایی، همچنین درمانی،  رشد و استحکام جسمانی افراد کم سن و سال تا مسن مفید می باشد.

انواع انجیر ایرانی

انواع انجیر ایرانی

انجیر تازه از نوع ایرانی مرغوبیت بسیار عالی دارد، به طوری طبق آمار سازمان فائو میزان تولید انجیر در کشور ما به قدری است که در بین کشورهای جهان در رتبه ۴ قرار دارد.
انجیرهای تولیدی در مناطق مختلف ایران در انواع گوناگون برداشت می شود:

  • انجیر سفید
    این نوع انجیر به رنگ سبز تا زرد در بازار وجود دارد و گاها به نام انجیر راه راه آبنباتی شنیده می شود؛ طعم بسیار شیرین دارد.
  • انجیر سیاه
    این نوع انجیر که به رنگ بنفش تیره است طعمی با شیرینی غالب به طوری که برای شربت، کیک و شیرینی، تارت میوه عالی است.
  • انجیر قهوه ی ترکیه
    این نوع انجیر ظاهری بنفش تا قهوه ی دارد و طعمی ملایم داشته اما باز شیرینی خود را دارد؛ این انجیر علاوه بر تازه خوری در تهیه شکلات مناسب است.
  • انجیر کالیمیرنا
    این نوع انجیر رنگ سبز و طلایی داشته و سایز بزرگتری نسبت به بقیه دارد؛ با طعم فوق العاده خود در آجیل گزینه ی مناسبی است.

جهت پودر کردن انجیر خشک می توان از انجیرهای بالا به کار برد، منتها بسته به نوع درخواست مشتری می توان انجیر خاصی را پودر کرده و عرضه کرد.

پودر انجیر خشک اعلا

پودر انجیر خشک اعلا

پودر انجیر خشک از بهترین های انجیر ایرانی تهیه می شود تا بتواند جایگزین مناسبی برای انجیر تازه یا خشک  در صنایع غذایی قرار گیرد.
علاوه بر جایگزین انجیر خشک یا تازه می تواند طعم دهنده جدید برای صنایع غذایی و لبنی باشد و تا حدی جای شیرین کننده های مصنوعی را بگیرد.
پودر شده ی انجیر بدین صورت تولید می شود که ابتدا انجیرهای رسیده و یا کال از مزارع چیده و خریداری می شود.
طی مراحل شستشو و ضد عفونی وارد قسمت گل گیری می شود در اینجا سورت بندی انجیرهای انجام شده و به دو دسته مرغوب و درجه دو وهمچنین رسیده با کال نیز جدا می گردد.
مجدد شستشو  و ضد عفونی شده و در دستگاه خشک کن قرار می گیرد، در بازه زمانی مشخص و رطوبت تعیین شده انجیر خشک به دست می آید.
در نهایت توسط دستگاه های آسیاب پودر انجیر با درجه خلوصیت ۱۰۰ درصد آماده ی بسته بندی و عرضه به بازار یا مشتری سفارشی می گردد.

قیمت پودر انجیر خشک

قیمت پودر شده ی انجیر خشک از نوع ایرانی به جهت میزان تولید بالاو مرغوب  انجیر نسبت به کشورهای بزرگ  جهانی قطعا در قیمت فروش این پودر تاثیرگذار است.
سالانه به حجم بالای این میوه تولید می شود طوری که سازمان فائو انجیر ایران را در رده ۴ ام دنیا قرار داده است، نکته جالب توجه این که از نظر صادرات این میوه ما در رتبه ی نخست هستیم.
مهم ترین مناطق رشد و برداشت انجیر استان فارس و مازندران می باشد؛ مهد پرورش انجیر در استهبان فارس بوده که به ثبت ملی تبدیل خواهد شد.
شهرهای داراب، نی ریز و جهرم در کنار استهبان بیشترین تولید را داشته است؛ همچنین گلوگاه در مازندران نیز کفه ی دیگر برداشت این میوه محسوب می شود.
قیمت مناسب برای پودر انجیر به نسبت نیز مناسب تر خواهد شد چرا که حجم بالای تولید، فراوانی را ایجاد کرده و قیمت خرید مواد اولیه در قیمت نهایی اثر خود را خواهد گذاشت.

بازار فروش عمده پودر انجیر خشک

بازار فروش عمده پودر انجیر خشک

بازار خرید و فروش پودر مرغوب انجیر ایرانی دست کمی از فروش خود انجیر تازه و خشک نخواهد داشت؛ مهم این است بدانیم که چه موارد مصرفی پودر انجیر می تواند داشته باشد؟
کاربرد بیشماری برای پودر این میوه مغذی بیان شده است برخی را به اختصار اشاره می کنیم:

  • ترد و مزه دار کردن کباب و گوشت
  • طعم دهنده برای غذاهای سنتی
  • درمان گیاهی برای سرفه، گلو، سینه
  • درمان و زیبایی پوست و مو
  • مکمل طبیعی برای رشد کودک
  • مکمل طبیعی-ورزشی جهت ورزشکاران در رشته های استقامتی
  • پک رژیمی عالی در برنامه تغذیه افراد لاغر

مشتریان خرده و بسته بندی با موارد بالا تا حدی گویا شد؛ حال ببینیم مشتریان عمده این محصول چه کسانی می باشند:

  • طعم شیرین پودر انجیر برای کارخانه شکلات سازی
  • طعم خالص پودر انجیر برای کارخانه های صنایع خوراکی مانند بیسکویت،کیک، ویفر و تافی
  • مغذی بودن پودر انجیر جهت تولیدی های مکمل های ورزشی و کودک
  • درمان دارویی پودر انجیر مناسب برای طب سنتی و کارخانه جات دارویی
  • صنف قنادی و شیرینی-کیک نیز مخاطبان پرطرفدار
جهت خرید پودر انجیر خشک می توانید بامجموعه ی ما در ارتباط باشید.

مدیریت فروش : اسکندری

مطلب پیشنهادی

پودر پوست انار

خریدار پودر پوست انار خشک شده در بازار صادرات

خریداران شرکت های صادراتی می توانند علاوه بر پوست انار خشک، پودر پوست انار را …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cresta whatsapp Chat
Send via WhatsApp
پودر میوه