مقالات

۴ پودرمیوه ویژه طعم دار کردن گوشت کبابی

طعم دار کردن گوشت و مزه دار کردن انواع گوشت های کبابی، برگری، چنجه و مرینت با ۴ پودر میوه امکان پذیر شد. نکات خیلی مختلفی در رستوران های معتبر برای نرم کردن گوشت به کار می رود، منتها ما قرار هست در اینجا به یک بخش مهم از مواد اولیه  بپردازیم.

با ما همراه باشید تا ۴ پودر میوه ی که هر سرآشپز جهت طعم دار کردن گوشت به تازگی در آشپزخانه خود جای داده است به شما معرفی  کنیم.

پودر انجیر کال جذاب ترین روش طعم دار کردن گوشت

اولین پودر میوه به نام پودر انجیر کال که به تنهایی پرطرفدارترین ماده اولیه برای طعم دار کردن گوشت شده است. آشپزها و رستوران داران دنبال خرید این محصول هستند.

توجه نمایید که هنگام خرید حتما پودر انجیر کال تهیه کنید. انجیر رسیده خاصیت آنزیم فیسینگ کمتری نسبت به انجیر کال دارد و علت مصرف این پودر به خاطر همین آنزیم فیسینگ است تا در بافت گوشت نفوذ کرده و سختی گوشت را از بین برده و نرم کند.

پودر انجیر کال مزه بهتری هم دارد اما به هیج وجه طعم گوشت را کمتر نمی کند، صرفا در خوشمزه و هضم راحت تاثیر به سزایی می ذارد.

پودر کیوی سریع ترین راه نرم کردن گوشت

پودر کیوی برای کباب

سریعترین روش برای نرم کردن گوشت حتما پودر کیوی هست. علت اصلی این است که به راحتی و سرعت بالا فیبرهای موجود در گوشت را در هم شکسته  و نرمی خاصی به گوشت می دهد.

کیوی تازه هم در دسترس باشد مناسب است منتها پودر کیوی نگرانی شما را در هر تایمی از سال کم می کند. برخی از سرآشپزها و مشتریان ما مقدار زیادی از پودر کیوی را در سس مخصوص کباب اضافه کردند و در نهایت گوشت بد مزه شد. لطفا دقت نمایید که حتما به مقدار کم و درست ۱الی ۲ ساعت قبل پخت اضافه کنید تا هیچ تغییر مزه ی حس نشود.

پودر آناناس مخصوص سرآشپزان

پودر آناناس یکی از گران ترین و پرخاصیت ترین پودر در بین پودرهای میوه تولیدی مجموعه ما است. آنزیم موجود در آناناس به نام بروملائین همانند آنزیم های موجود در انجیر کال و کیوی کمک کننده قوی در ترد کردن و طعم دار کردن گوشت شما است.

آناناس همان طور که از نظر طعم بسیار خوشمزه ست، معطر نیز است. با توجه به فرمولاسیون تهیه سس گوشت توسط هر سرآشپز یا کدبانوی ایرانی نحوه ی استفاده از پودر میوه متفاوت می شود.

برخی متخصصان پودر میوه داخل سس خود می ریزند بعد گوشت را داخل سس غوطه ور کرده و چندساعتی در یخچال می گذارند.

برخی دیگر به جهت نوع گوشت کبابی صرفا پودرمیوه را روی گوشت مثل نمک می پاشند، بعد ۱ ساعت مراحل پخت را آغاز می کنند.

پودر پرتقال برای مرینیت گوشت و مرغ

مرینیت و طعم دار کردن گوشت و مرغ این بار با پودر پرتقال امتحان کنید که بسیار خوشمزه می شود. پرتقال همانند کیوی خاصیت اسیدی دارد، گوشت را ترد کرده و مشتری شما وقتی در حال میل کردن غذا است هضم راحتی را احساس خواهد کرد.

برای تهیه سس پرتقالی برای مرینیت مرغ می توانید مقاله مربوط را مطالعه و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

چرارستوران ها از پودر میوه برای نرم کردن گوشت استفاده کنند؟

استفاده سریعتر و راحت تر:

پودرمیوه شما را از دغدغه شستن، ضدعفونی، پوست گیری، نظارت روی کارکنان برای اجرای صحیح روند خلاص خواهد کرد و نیاز به صرف انرژی کمتری خواهد شد و در نهایت روند کار سرعت بخشیده و هزینه های جانبی کمتری خواهید داشت.

دسترس بودن در تمام فصول سال:

در هر تایمی از سال که درخواست پودر میوه دارید برای شما مهیا بودن و این امر نگرانی شما را در خرید میوه تازه و مرغوب کم کرده و در زمان شما برای میوه از سردخانه های مختلف و معتبر صرفه جویی شود.

نگهداری پودرمیوه:

پودر میوه جای کمتری از آشپزخانه و یا یخچال شما را اشغال می کند. مدت زمان نگهداری پودرمیوه نسبت به میوه تازه خیلی بیشتر است( بین ۹ ماه تا یک سال) یقینا نگرانی از خرابی کیوی تازه به پایان می رسد. در نتیجه هزینه نگهداری کمتری را پرداخت می کنید.

قابلیت ترکیب شدن:

شما کافی است در هنگام تهیه مواد اولیه جهت نرم کردن، پودرمیوه مخلوط کنید و طی چند سری پخت مواد را استفاده کنید که باعث سرعت عمل شما خواهد شد.

دور ریز نداشتن:

پودرمیوه که دست شما هست تماما مورد مصرف قرار می گیرد. در حالی که وقتی میوه تازه می خرید حتما دور ریز زیادی مشاهده خواهد کرد. با کمی درایت متوجه خواهید شد که هزینه کمتر موجب کاهش قیمت تمام شده محصول نهایی شده و در آخر سود بیشتری دارید.

سخن آخر:

استفاده از روش های مختلف و متداول طعم دار کردن گوشت ازخرید گوشت  تازه مرغوب تا تهیه سس مخصوص مزه دار کردن جز موارد طلایی است. هدف هر رستوران داری تجربه لذت بخش طعم غذا، حس رضایت مشتری و در نتیجه ماندگاری برند مجموعه خود است.

مجموعه رنگین نگاران سلامت تهیه این ۴ پودرمیوه خالص و طبیعی در کنار خرید مواد اولیه اساسی آشپزخانه شما توصیه می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *