چاشنی غذا با پودرهای میوه جدید و کاربردی جز موارد مهم تهیه هر رستوران دار و کدبانوی خانه است چرا که سهم بزرگی در سلیقه و ذائقه دارد.
اقلام بسیار زیادی چاشنی و ادویه هر روز خلق می شود و رقابت را در طعم دهی و خوشمزگی ایفا می کند. کمی دقت نماییم متوجه خواهیم شد که اصول پخت یکسان است بلکه تفاوت در چاشنی و مزه ی است که خلاقانه کشف می شود.
ما نیز برای گسترش تنوع طعم و مزه در چاشنی غذاها دست به تولید پودرهای ساده از قیبل پودر سیر، پاپریکا، گوجه فرنگی، پیاز، لبو، پرنقال، لیموترش و…. زدیم تا بتوانیم یکی از مواد اولیه چاشنی و سس جدید و جذاب هر آشپز گردیم.
چرا از چاشنی غذا استفاده می شود؟
چاشنی های مختلفی برای غذا وجود دارد و برخی از آن نماد یه کشور یا قوم خاص نیز هستند. از نظر طعم و مزه چاشنی ها به صورت شیرین، ترش یا ملس تهیه می شوند.
دنیای امروز با وجود تنوع میوه، صیفی جات و گیاهان انسان -خصوصا آشپزها- را به سمت خلق طعم های جدید و خاص سوق می دهد. ایجاد مزه خاص و ماندگاری مزه در دهان هنر ناب اشخاصی هست که به غذا اهمیت ویژه می دهند.
هر رستوران یا سرآشپزی در صدد هست یک فرمول مختص به خود بسازد تا بهترین کیفیت غذایی را به مشتریان خود هدیه دهد. در این راستا خرید مواد اولیه سالم، ارگانیک، طبیعی، تازه با عطر و طعم بالا، صدالبته خالص جز اشل های مهم قلمداد می شود.
پک ضروری آشپزخانه با پودر میوه
۵ پودرمیوه ضروری برای آشپزخانه شما در نظر گرفتیم باتوجه به اینکه انواع مختلف پودرمیوه، سبزی، گیاهان جهت مصرف در آشپزخانه وجود دارد. حدودا بالای ۱۰۰ نوع می توان در اینترنت یا فروشگاه و عطاری سرچ کرد تا مواردی که بیشتر مورد نیاز شما هست را تهیه کنید.
اکنون با ما همراه شوید تا پودرهای که می توانید در هر غذای خود از غذاهای ایرانی چون خورشت ها گرفته تا آبگوشت استفاده کنید. درضمن برای غذاهای فست فود و خارجی نیز بسیار کاربردی هستند.
یک نکته مهم خدمت شما عرض می نمایم، پودرهای ادویه که ما برای شما در نظر گرفتیم بیشتر به عنوان مکمل در ادویه، سس یا چاشنی غذای شما محسوب می گردد. ادویه ترکیبی توسط خود شما با تخصص و فرمولاسیون شخص خود شما (سرآشپز، کدبانو) در کنار پودرهای میوه ما ساخته می شود.
پودر گوجه فرنگی
پودر گوجه فرنگی همان طور که از نامش پیداست از گوجه تازه تهیه می شود. جایگزین کامل رب گوجه فرنگی صنعتی نیست اما وقتی به خورش یا غذاهای که رب نیاز دارند اضافه کنید و طعم گوجه تازه را حس کنید.
برای رنگ دهی پودر گوجه در غذا، چاشنی یا سس مخصوص خود می توانید این پودر با پودر لبو مخلوط کنید و حالا یک رب گوجه فرنگی خواهید دید.
البته اگر در سس ویژه سرآشپز می خواهید پودر گوجه به عنوان یک ماده اولیه اضافه کنید نگران مزه و طعم یا ناخالص بودن نیاشید.
سس های که نام می برم بیشتر بر پایه گوجه است: سس فرانسوی، سس باربیکیو، سس کوکتل، سس گوجه، سس مارینازا، سالسا، سس استیک
پودر سیر
سیر تازه در برخی پخت ها جایگاه خود را دارد و حتما تازه تهیه کنید اگر برای برگر امثال این روی پودر سیر حساب کنید نگران نخواهید شد.
پودر سیر کلی در زمان شما صرفه جویی می کند و تازه نیاز به پرسنل بابت تهیه سیر رنده شده ندارید. به راحتی مثل نمک یا فلفل می توانید پودر سیر را اضافه کنید.
چاشنی های که سیر نقش دارند: سریراچا، همبرگر، استیک، پیتزا
پودر پیاز
پیاز و آب پیاز خواص خود را دارد و به شدت بوی ذقم گوشت، مرغ می گیرد؛ حالا پودر پیاز درست در جای که فقط می خواهید طعم دهندگی را دهد حاضر می شود.
بسیاری آشپز امروزه با استفاده از پودر میوه دغدغه خود را حل می کنند و زمان خود را برای خلق سس یا غذای جدید و ویژه می نمایند.
سس و چاشنی های چون سالسا، سس ووسترشر، همبرگر
پودر پاپریکا
پاپریکا خشک و پودر آن محبوبیت ویژه در بین سرآشپزان یافتند. پاپریکا در هر سس جدید یا قدیمی نفوذ دارد و توانسته برگ برنده در بین ادویه ها دریافت کند.
پاپریکای دودی ما را به زودی با روشی کاملا طبیعی و بدون مواد شیمیایی خرید نمائید، الان پاپریکای اصل و شیرین موجود است.
چاشنی پاپریکا زیاد در غذاها می بینییم: خورش، مایه ماکارونی، مرینیت مرغ، پیتزا، برگر، هات داگ، سس های ترش و شیرین
پودر لیموترش
پودرلیموترش همانند لیموعمانی ترشی خوبی به غذاها می دهد هرچند جز پودرهای کمتر شناخته شده است اما وجود ضروری ان به زودی محرز می شود.
چرا از پودر میوه برای چاشنی غذا و سس استفاده کنیم؟
استفاده سریعتر و راحت تر:
پودرمیوه شما را از دغدغه شستن، ضدعفونی، پوست گیری، نظارت روی کارکنان برای اجرای صحیح روند خلاص خواهد کرد و نیاز به صرف انرژی کمتری خواهد شد و در نهایت روند کار سرعت بخشیده و هزینه های جانبی کمتری خواهید داشت.
دسترس بودن در تمام فصول سال:
در هر تایمی از سال که درخواست پودر میوه دارید برای شما مهیا بودن و این امر نگرانی شما را در خرید میوه تازه و مرغوب کم کرده و در زمان شما برای میوه از سردخانه های مختلف و معتبر صرفه جویی شود.
نگهداری پودر میوه:
پودر میوه جای کمتری از آشپزخانه و یا یخچال شما را اشغال می کند. مدت زمان نگهداری پودرمیوه نسبت به میوه تازه خیلی بیشتر است (بین ۹ ماه تا یک سال) یقینا نگرانی از خرابی کیوی تازه به پایان می رسد. در نتیجه هزینه نگهداری کمتری را پرداخت می کنید.
قابلیت ترکیب شدن:
شما کافی است در هنگام تهیه مواد اولیه جهت نرم کردن، پودرمیوه مخلوط کنید و طی چند سری پخت مواد را استفاده کنید که باعث سرعت عمل شما خواهد شد.
دور ریز نداشتن:
پودرمیوه که دست شما هست تماما مورد مصرف قرار می گیرد. در حالی که وقتی میوه تازه می خرید حتما دور ریز زیادی مشاهده خواهد کرد. با کمی درایت متوجه خواهید شد که هزینه کمتر موجب کاهش قیمت محصول نهایی میشود و در آخر سود بیشتری دارید.
سخن آخر
علت خرید پودر میوه به این جهت پیشنهاد می گردد که بتوانید در تهیه سس مخصوص خود یا طعم دهنده غذاهای ویژه رستوران استفاده نمایید. از نظر کیفیت، خلوص ۱۰۰ درصد، تازگی در تولید پودرهای میوه، طبیعی بودن، نداشتن هیچ افزدونی شیمیایی دغدغه ندارید و تجربه خرید شیرین و لذت بخش در ذهن شما ماندگار شود.