پودر انبه

پودر انبه ۱۰۰ درصد خالص مخصوص سس انبه

پودر انبه

پودر انبه ۱۰۰ درصد خالص را جهت تهیه سس انبه خانگی می توانید خریداری کرده و در منزل کاملا با نظارت خود تهیه  و مصرف نمایید.
پودر انبه یک ادویه و چاشنی هندی شناخته می شود که برخی تولیدی ها با ترکیب یه سری ادویه های دیگر، ادویه ترکیبی تند یا شیرین در نهایت بسته بندی کرده و وارد بازار می کنند و این پودر با قیمت پایین تر حتما در بازار دیده اید.
اما برخی مجموعه ها همانند ما صرفا پودر انبه خالص بدون هیچ افزودنی تولید و بسته بندی می کنیم تا دست شما رسیده و خود شما سس انبه بسته به ذائقه ی خود با مهارت خودتان آماده کرده و سرو کنید.
سس انبه آماده شده از پودر این میوه معجزه گر برای اغلب فست فودهای مختلف چون همبرگر،سمبوسه، اسنک، فلافل، سوسیس، سیب زمینی سرخ کرده و مهمتر طعم دار کردن مرغ و ماهی های سوخاری مصرف می شود.
برای خرید سس انبه نیازی نیست به عطاری های مختلف سربزنید یا فروشگاه های خاص تا بتوانید سس آماده بدون نگه دارنده تهیه کنید، کافی ست پودر انبه طبیعی خرید کرده و سس را با روشی که برایتان آماده کرده ایم را اجرا کرده  و سس خوشمزه با اطمینان از تولیدش برای عزیزانتان تهیه و نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه سس انبه با پودر آماده انبه

طرز تهیه های متفاوتی برای سس انبه  با پودر آماده انبه وجود دارد و این تنوع در تهیه به ذائقه و سلیقه کدبانو و سرآشپزهای ایرانی برمی گردد که  به دنبال خلق روش های جذاب و خوشمزه هستند.
ما برای شما دو مدل آماده سازی سس انبه با انبه پودر شده را تدارکات دیده ایم، از شما سپاسگذار هستیم که ما را با خرید و تهیه این سس همراهی می کنید و در بخش نظرسنجی تجربیات خود را به اشتراک می گذارید.

روش اول تهیه سس انبه

  • پودر انبه : ۱ ق غ
  • آب : ۲/۱ پیمانه
  • سرکه سفید ۳/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل قرمز : به میزان دلخواه

اکنون برای ترکیب مواد و در نهایت داشتن یک سس انبه خانگی با دست پخت شما آماده می شویم.

  1. ابتدا پودر انبه را خرید کرده و آماده در کنار سایر مواد روی میز دارید.
  2. آب و سرکه را در ظرفی مخلوط کرده و پودر انبه را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا حل شده و گلوله گلوله نشود.
  3. نمک و فلفل قرمز را حتما به مواد بریزید، لطفا سریع تر.
  4. حالا مواد روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا یک سس یکنواخت به دست آید.
  5.  سس آماده شده می توانید در یخچال نگه داری کنید.

روش دوم تهیه سس انبه

  • روغن مایع: ۲ ق غ
  • رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ
  • پودر انبه : ۱ ق غ
  • آب : ۲/۱ پیمانه

بریم که روشی دیگر برای سس انبه با پودر انبه خالص را داشته باشیم.

  1. در وهله اول روغن را داغ می کنیم
  2. رب گوجه فرنگی را با روغن خوب هم زده تا رنگ روغن قرمز شود.
  3. حالا پودر انبه را اضافه کرده و آب هم ریخته و چنددقیقه ای (کمتر از ۵ دقیقه) هم می زنیم تا اماده شود.
  4. سس آماده شده و می توانید روی مواد بزنید و نوش جان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *