آشپزی, غذا, مقالات

پودر انبه ۱۰۰ درصد خالص مخصوص سس انبه

پودر انبه

پودر انبه

پودر انبه ۱۰۰ درصد خالص را جهت تهیه سس انبه خانگی می توانید خریداری کرده و در منزل کاملا با نظارت خود تهیه  و مصرف نمایید.
این پودر یک ادویه و چاشنی هندی شناخته می شود که برخی تولیدی ها با ترکیب یه سری ادویه های دیگر، ادویه ترکیبی تند یا شیرین در نهایت بسته بندی کرده و وارد بازار می کنند و این پودر با قیمت پایین تر حتما در بازار دیده اید.
سس انبه آماده شده از پودر این میوه معجزه گر برای اغلب فست فودهای مختلف چون همبرگر،سمبوسه، اسنک، فلافل، سوسیس، سیب زمینی سرخ کرده و مهمتر طعم دار کردن مرغ و ماهی های سوخاری مصرف می شود.
برای خرید سس انبه نیازی نیست به عطاری های مختلف سربزنید یا فروشگاه های خاص تا بتوانید سس بدون نگه دارنده تهیه کنید.

کافی ست پودر انبه طبیعی خرید کرده و سس را با روشی که برایتان تهیه کرده ایم را اجرا کرده  و سس خوشمزه با اطمینان از تولیدش برای عزیزانتان تهیه و نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه سس انبه با پودر انبه

طرز تهیه های متفاوتی برای سس با پودر آماده انبه وجود دارد و این تنوع در تهیه به ذائقه و سلیقه کدبانو و سرآشپزهای ایرانی برمی گردد که  به دنبال خلق روش های جذاب و خوشمزه هستند.

روش اول تهیه سس

  • پودر انبه : ۱ ق غ
  • آب : ۲/۱ پیمانه
  • سرکه سفید ۳/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل قرمز : به میزان دلخواه
  1. ابتدا پودر انبه را خرید کرده و در کنار سایر مواد روی میز دارید.
  2. آب و سرکه را در ظرفی مخلوط کرده و پودر انبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل بشه و گلوله گلوله نشود.
  3. نمک و فلفل قرمز را حتما به مواد بریزید، لطفا سریع تر.
  4. حالا مواد روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا یک سس یکنواخت به دست آید.
  5.  سس را در یخچال نگه داری کنید.

روش دوم تهیه سس

  • روغن مایع: ۲ ق غ
  • رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ
  • پودر انبه : ۱ ق غ
  • آب : ۲/۱ پیمانه

بریم که روشی دیگر برای این سس با پودر انبه خالص را داشته باشیم.

  1. در وهله اول روغن را داغ می کنیم.
  2. رب گوجه فرنگی را با روغن خوب هم زده تا رنگ روغن قرمز شود.
  3. حالا پودر انبه را اضافه کرده و آب هم بریزید و چنددقیقه ای (کمتر از ۵ دقیقه) هم می زنیم تا درست شود.
  4. سس رو می توانید روی مواد بزنید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.