راهکار برای درست کردن خورشت خوشمزه با پودر میوه
خورشت جزئی جدانشدنی از سفره ما ایرانیها است. از گذشته تا به امروز انواع خورشت با تنوعی بینظیر در سبد غذایی ما جایگاهی ویژه داشتند. از خورشت محبوب قورمه سبزی گرفته تا خورشت قیمه، خورشت آلواسفناج، خورشت فسنجون و… در دایره خورشتهای خوشمزه ایرانی جای میگیرند. البته با توجه به این که اقوام مختلفی در سرزمین ما زندگی میکنند و هر کدام از آنها آداب مشخصی برای پخت غذاهای ایرانی دارند، طعم این خورشتها نیز متفاوت است. ما در این مقاله چند راهکار ساده را برای خوشمزهتر شدن خورشت با پودر میوه رابه شما پیشنهاد میدهیم. مطمئناً از دیدن نتایج آن شگفت زده خواهید شد.
پخت خورشت خوشمزه آدابی دارد که اگر آن را به درستی رعایت کنید، نتیجه مثبت آن را خواهید دید.
انواع پودر میوه
همانطور که میدانید پودر میوه از فراوردههای مهم انواع میوه محسوب میشود که برای تولید آن میوهها را خشک میکنند. پس از خشک شدن میوه، این ماده در قالب یک پودر تهیه میگردد. شایان ذکر است کلیه مراحل تولید پودر میوه، به صورت بهداشتی پیش میرود. به همین دلیل محصولی که به دست آمده از کیفیت لازم برخوردار خواهد بود.
انواع پودر میوه:
- لبو
- سیب زمینی
- گوجه فرنگی
- هویج
- پیاز
خوشبختانه مراحل تولید این پودر میوهها، به صورت استاندارد و دقیق طی شده است. شما مشتریان میتوانید با اطمینان، به خرید این پودرها اقدام کنید و از کاربردهای بینظیری که دارند بهرهمند شوید. تولید کنندگان، بستهبندیهای مناسبی برای انواع پودر میوه در نظر گرفتهاند که ضمن تسهیل حمل و نقل آن، اطلاعات لازم درباره محصول را به مشتری میدهد. این اطلاعات شامل تاریخ تولید و انقضاء، نام برند سازنده، مواد اولیه و… است.
با کاربرد پودر میوه آشنا شوید
مهمترین کاربرد پودر میوه، پخت غذاهای مختلف از جمله خورشت است. شما میتوانید با افزودن مقدار کمی از این پودر میوه عالی، طعم متفاوتی را در خورشتهای خود ایجاد کنید. پیشنهاد میکنیم خورشت با پودر میوه را حتما به برنامه غذایی خود اظافه کنید.
پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی و هویج، هر کدام طعم منحصر بهفردی دارند و وجود آنها برای خوشمزهتر شدن غذا لازم است. اما برخی از افراد دوست ندارند شکل پیاز و هویج و… را در غذاهای خود ببینند. در چنین شرایطی میتوان از پودر میوه استفاده کرده و غذایی مناسب با طعمی شگفتانگیز را آماده نمود.
پودر میوه برای غلیظ کردن خورشتها و لعاب بخشی به آنها مورد استفاده قرار میگیرد. شما میتوانید انواع به طبخ انواع خورشت با پودر میوه بپردازید و از طعم آن لذت ببرید.
اگر فکر میکنید خورشتی که میپزید رنگ جالبی ندارد، حتماً پودر گوجه را امتحان کنید. این پودر رنگ قرمز جذاب و دیدنی به غذای شما میدهد. البته پودر لبو نیز چنین کاربردی دارد؛ اما از آنجایی که پودر لبو کمی شیرین است، ممکن است همه استفاده از آن را دوست نداشته باشند.
کاربرد جالب دیگری که استفاده از پودر میوه دارد، کمک به سریعتر آماده شدن خورشت است. شاید این کاربرد پودر میوه را کمتر شنیده باشید، اما میتوانید یک بار امتحان کنید و نتیجه را به چشم ببینید.
۴ راهکار برای درست کردن خورشت با پودرمیوه
گفتیم که پودر میوه برای خوشمزهتر شدن غذاها به کار میرود. اما آیا میدانید چگونه میتوان از این پودر میوهها استفاده کرد؟ همچنان با ما باشید تا ۴ راهکار برای درست کردن خورشت با پودر میوه را به شما آموزش دهیم.
روشهای درست کردن خورشت با پودر میوه:
یکی از نشانههای خوشمزه بودن یک خورشت عالی، غلیظ بودن و قوام داشتن آن است. برای این که خورشت غلیظی داشته باشید نیازی نیست آن را ساعتها روی شعله بگذارید تا آب آن تبخیر شود. کافی است یک قاشق پودر سیب زمینی به آن اضافه نمایید.
بسیاری از ذائقهها، طعم شیرین را در یک خورشت ترجیح میدهند. شما میتوانید با استفاده از پودر هویج خورشت خود را شیرین کنید. همچنین لبو نیز با شیرینی ملایمی که دارد غذا را خوشمزه میکند.
اگر میخواهید خورشتتان لعاب بیشتری داشته باشد، به سراغ پودر پیاز بروید. پیاز طعم زیادی به غذا میدهد و بهتر است به صورت متعادل از آن استفاده شود. پخت خورشت با پودر میوه پیاز سبب تسریع در پخت آن میشود.
پودر گوجه و پودر لبو دو پودر میوهای هستند که اضافه کردن آنها به غذاها، موجب ایجاد رنگی زیبا و عالی در آنها میشود. پودر گوجه فرنگی با داشتن طعم ترش، خورشت را عالی میکند.