آشپزی, غذا, مقالات

املت گوجه با پودر گوجه فرنگی در دل طبیعت

املت گوجه  با پودر گوجه فرنگی می تواند بهترین پیشنهاد برای غذای کوهنوردان و یا طبیعت گردان باشد، حتما کنجکاو شده اید تا بدانید این املت به چه صورت هست.
املت یه غذای ساده و در عین حال کاربردی در مواقع اضطراری و ضیق وقت برای همه سنین و در هر سطح آشپزی است.
البته املت داریم تا املت! هر چقدر دقت و ظرافت به کار رود حتما می تواند لذیذترین غذا هنگامی که خیلی گرسنه هستید باشد.
پودر گوجه فرنگی چه کمکی برای خوشمزه تر شدن املت دارد؟
پودر شده گوجه فرنگی همانند ادویه حالت پودری دارد و حمل آسان این پودر و مهم تر فاسد نشدن و ماندگاری بالا در دمای محیط  توانسته قدرت این پودر میوه را برای استفاده در طبیعت بالا ببرد.

طرز تهیه املت حرفه ای با پودر گوجه

مواد لازم برای ۴ نفر

تخم مرغ : ۴ نفر

پودر گوجه فرنگی : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

کره : ۵۰ گرم

پودر سیر: ۲/۱ قاشق چایخوری

نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه املت خوشمزه و حرفه ای از نوع گوجه ابتدا آب را جوش می آوریم. بعد پودر گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا غلظتی شبیه رب گوجه فرنگی داشته باشد.

مرحله دوم

در یک ماهیتابه کره بریزید تا ذوب شود و حالا پودر گوجه که در مرحله قبل تهیه کردید رو داخل ماهیتابه بریزید.

با حرارت ملایم اجازه بدید تا پود از خامی در بیاد و رنگ بهتری بگیره؛ زردچوبه را برای خوشمزه تر شدن به مایه اضافه کنید.

مرحله سوم

اکنون تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه می شکنیم چند ثانیه صبر می کنیم تخم مرغ ها خودشان را بگیرند اما به حدی نرسد که تکه تکه شود؛ الان وقت آن است تخم مرغ را با مواد هم بزنید و نمک  و فلفل را اضافه کنید.
در انتها که تخم مرغ ها سرخ شد پودرسیر را روی املت بپاشید و زیر اجاق را خاموش کنید؛ بدین صورت املت پودر گوجه ای به سرعت و حرفه ای در دل طبیعت و دورهمی آماده خوردن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *